Волонтери передали нацгвардійцям авто «швидкої» та бронежилети

Волонтери передали нацгвардійцям авто «швидкої» та бронежилети

Фото
Укрінформ
Харківські підприємці та волонтери передали бійцям Національної гвардії України (НГУ) автомобіль швидкої допомоги та бронежилети.

Про це інформує пресслужба НГУ, передає Укрінформ.

"Харківські підприємці та волонтери об’єднали спільні зусилля задля допомоги військовослужбовцям Національної гвардії України. Для потреб військових захисникам передали автомобіль швидкої допомоги та бронежилети", - йдеться у повідомленні.

Харківські волонтери передали бійцям Нацгвардії авто швидкої допомоги та бронежилети / Фото: Нацгвардія України

За словами волонтера Віталія Жучкова, на бронежилети кошти зібрали харківські підприємці, а вже за замовленням волонтерів їх виготовили у Полтаві. "Сплачена сума пішла на закупівлю бронежилетів для наших воїнів, а також частково на благодійність", - поінформував волонтер.

Також співзасновники компанії "Logity" Олександр Нагаєв, Павло Кобзар та Амазасп Манукян за власні кошти придбали автомобіль швидкої допомоги у Гданську у Польщі. Цю швидку зустріли вже на кордоні та в Україні провели техобслуговування.

У відомстві поінформували, що волонтерську допомогу нацгвардійці отримали за сприяння військової контррозвідки.

"Загалом, станом на червень волонтери забезпечили військових амуніцією, автомобілями, дронами, медичними товарами, формою. Також волонтери допомагають і цивільному населенню Харківщини, здебільшого медикаментами та продуктами харчування", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: У Чернівцях пів мільйона від продажу копій сорочки Бандери віддали на бронежилети для ЗСУ

У НГУ висловили вдячність усім їхнім благодійникам за важливу і вагому підтримку, у тому числі за це подякували і медики Нацгвардії.

Як повідомлялося, 2 травня у Східному теруправлінні Національної гвардії України поінформували, що бійці оборони Харкова отримали сучасну оптику від мешканців Кіпру, Голландії та Польщі, а саме – 200 біноклів вартістю майже 35 тисяч євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-