Для українців у Гданську відкрили ще один паспортний сервіс

Для українців у Гданську відкрили ще один паспортний сервіс

Укрінформ
У місті Гданськ (Польща) сьогодні відкривається ще один стаціонарний центр обслуговування українських громадян “Паспортний сервіс”.

Про це поінформувала пресслужба Міністерства внутрішніх справ України, передає Укрінформ.

“У новому центрі, розташованому за адресою: Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 415, 80-309, наші громадяни можуть звернутись за послугами: одночасного оформлення закордонного паспорта та ID-картки; оформлення закордонного паспорта; оформлення ID-картки; обміну водійського посвідчення; страхування”, - уточнюється у повідомленні.

Громадян закликали звернути увагу, що прийом заяв на оформлення паспортних документів можливий як за попереднім записом (https://gdansk.pasport.org.ua/solutions/e-queue), так і у порядку “живої черги”. Оплата здійснюється безпосередньо на місці - за допомогою сервісу онлайн-оплати послуг. Для цього необхідно мати при собі лише смартфон та реквізити банківської картки. Графік роботи центру - з понеділка по суботу з 9 до 18.

Наразі у Польщі відкрито 4 відокремлених підрозділи ДП “Документ”. У Варшаві, Кракові, Ґданську та Вроцлаві понад 100 тисяч українців вже звернулися за отриманням необхідних документів.

Читайте також: Українці тепер можуть оформити документи ще в одному місті Польщі

“Наступного року планується відкриття аналогічних центрів оформлення документів у Німеччині, Іспанії, Чехії, Словаччині та Туреччині”, - поінформували у МВС.

Як повідомлялося, українці з 1 грудня можуть оформити паспортні документи у польському місті Вроцлаві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-