Інвестиції у відбудову України - уряд представив органічні кейси міжнародній спільноті

Інвестиції у відбудову України - уряд представив органічні кейси міжнародній спільноті

PR
Укрінформ
У дводенній Конференції з відбудови України Ukraine Recovery Conference 2023 взяли участь лідери та представники більш ніж 60 держав і понад 400 компаній з 38 країн.

Під час конференції представлено інвестиційний кейс для реалізації існуючих проектів та розробки і впровадження нових напрямків виробництва та переробки органічної с/г продукції ПП «ГАЛЕКС-АГРО».

«Це неймовірна можливість залучити інвестиції у відбудову нашої держави. На конференції Мінагрополітики та ГС «Органічна Україна» представляють на найвищому рівні наших органічних виробників. Органічних виробників включено в стратегічний план відновлення України! І це є визначним для нас», - повідомили у компанії.

Директор «ГАЛЕКС-АГРО» Олександр Ющенко зазначає, що підприємство яке було створене у 2008 році і на сьогоднішній день є одним з найбільших органічних сертифікованих виробників органічного рослинництва, тваринництва та переробки в Україні.

«Ми є вертикально інтегрованою компанією, що складається з підприємств, які здійснюють виробничу лінію «з лану до столу», - зазначив він.

Інвестиційний портфель має сім кейсів:

1. РОЗВИТОК ТЕПЛИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА

Мета проекту: будівництво теплиці на площі 10 га для забезпечення населення України органічними овочами та зеленню.

І етап реалізації проєкту: будівництво тепличного комплексу для вирощування органічних овочів та зелені на площі 3 га.

Термін окупності теплиці (з моменту введення в експлуатацію) - до 5  років.

2. ПЕРСПЕКТИВНИЙ ПЛАН ВИРОБНИЦТВА КРУП ТА БОРОШНА

Мета проекту: будівництво власного переробного цеху для забезпечення населення України та Європи високоякісними крупами та борошном з органічних культур, вирощених ПП "ГАЛЕКС-АГРО" - полби, озимої пшениці, ячменю, вівса, гороху, кукурудзи, гречки, проса, а також низькоглютенових сортів пшениці.

3. БУДІВНИЦТВО ЗАБІЙНОГО ЦЕХУ

Мета - забезпечити власне виробництво органічних ковбасних та м'ясних виробів, виробництво халяльної продукції та дитячого харчування з сертифікованої органічної сировини.

 Виробнича потужність забійного цеху - до 10 тонн м'яса в живій вазі на добу.

Термін окупності проекту - до 5 років.

4. СИРОВАРНЯ

Мета - будівництво власної сироварні для виробництва органічних високоякісних твердих, напівтвердих, витриманих сирів.

Сировина - молоко - ПП "ГАЛЕКС-АГРО

Термін окупності проекту - до 5 років.

5. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ СВИНАРСТВА

Метою проекту є збільшення поголів'я свиней з 500 до 2400 голів для забезпечення власного виробництва сертифікованої органічної свинини у більших обсягах.

6. ОРГАНІЧНЕ БРОЙЛЕРНЕ ВИРОБНИЦТВО

Мета проекту - вирощування курей м'ясних порід в органічних умовах, для забезпечення населення України та Європи органічною курятиною, з поголів'ям - 40 000 курей.

7.ВІДКРИТТЯ ТОРГОВОГО ДОМУ В БРИТАНІЇ

Мета: торгівля високоякісними українськими органічними продуктами, розвиток органічного ринку у світі, забезпечення населення Британії якісними здоровими продуктами харчування.

Серед інвестиційних проектів Олександра Ющенка також є побудова житлового комплексу для постраждалих від російського вторгнення.

 Сьогодні український бізнес – це зразок витривалості і стійкості, який не дивлячись на війну будує плани на майбутнє. Залучення інвестицій дасть поштовх до швидкого відновлення та розвитку органічного агросектору.

Фото: Олена Корогод, президент ГС «Органічна Україна»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-