Зеленський - українцям за кордоном: Нам потрібні робочі руки

Зеленський - українцям за кордоном: Нам потрібні робочі руки

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що підтримав би рішення українців, які через війну вимушено виїхали за кордон, повернутися.

Про це глава Української держави повідомив під час спільної пресконференції у Берліні з канцлером ФРН Олафом Шольцем, передає Укрінформ.

«Сьогодні ми не можемо нікого примушувати (повернутися), але скажу відверто, ми б підтримали рішення, якщо б сьогодні, у такий складний момент, ті, хто хочуть, могли б приїхати в Україну і допомагати відновлювати державу. Є напрямки, над якими треба працювати сьогодні, є люди, які залишилися без домівок, їм потрібна допомога, потрібні робочі руки», – розповів Зеленський, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

Президент додав, що, на його думку, безумовно, глобальне відновлення почнеться після закінчення війни.

Читайте також: Свириденко назвала головні фактори для повернення українців з-за кордону

«Впевнений, що після закінчення війни усі повернуться, щоб відновлювати нашу державу, будуть робочі місця, буде безпека, буде велика мотивація», – додав Президент.

Як повідомлялося, сьогодні в Берліні за участі Президента України Володимира Зеленського та канцлера ФРН Олафа Шольца відбувається Конференція з відновлення України – Ukraine Recovery Conference.

Участь у дводенному заході беруть понад 2 тисячі політиків, дипломатів, представників бізнесу, муніципалітетів, громадянського суспільства з різних країн тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-