В Ірпені завершили капітальний ремонт дев’ятиповерхівки, пошкодженої внаслідок воєнних дій

В Ірпені завершили капітальний ремонт дев’ятиповерхівки, пошкодженої внаслідок воєнних дій

Фото
Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури завершило капітальний ремонт 9-поверхового будинку в місті Ірпінь Київської області, який був пошкоджений внаслідок воєнних дій.

Про це пресслужба Агентства повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Завершили капітальний ремонт багатоквартирного будинку на вулиці Северинівська, 128 в Ірпені. Внаслідок військової агресії будинок отримав дефекти та пошкодження зовнішніх та внутрішніх будівельних конструкцій», - ідеться в повідомленні.

Наголошується, що під час капітального ремонту був виконаний комплекс робіт із відновлення та підсилення залізобетонних панелей зовнішньої несучої стіни. Частково замінено та підсилено пошкоджену частини даху, покрівлі, парапету та технічного поверху.

Також був утеплений фасад будинку з урахуванням вимог енергозбереження та енергоефективності. Відновлено пошкоджені квартири на 8-му та 9-му поверхах другого під’їзду. У першому під’їзді замінено ліфт.

Крім того, замінено електроосвітлення сходів та тамбурів, стояки та розводку по підвалу систем водопостачання, каналізації та опалення.

Читайте також: Проєкт МОЗ та Світового банку: в Ірпені почався новий етап добудови центральної лікарні

Роботи тривали вісім місяців, із жовтня 2023 року. Наразі будинок готують до введення в експлуатацію.

Як повідомлялося, Агентство відновлення завершило ремонтні роботи на мосту через Сіверський Донець на Харківщині.Рух шляхопроводом відновлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-