Міноборони Польщі показало, як мігранти намагаються атакувати прикордонників

Міноборони Польщі показало, як мігранти намагаються атакувати прикордонників

Відео
Укрінформ
Міністерство оборони Польщі опублікувало зняте на кордоні із Білоруссю відео, як група мігрантів намагається атакувати польський прикордонний пункт.

Про це йдеться у Твіттері польського відомства, передає Укрінформ.

Відтак деякі мігранти напали на один із прикордонних пунктів в присутності принаймні одного білоруса. Зокрема, на відео видно, як група мігрантів кидає в бік польських прикордонників гілки або камені.

«Ситуація на кордоні стає все більш напруженою. Подібні ситуації зараз є майже звичним явищем. Ми всі повинні бути вдячні нашим бійцям та прикордонникам за службу», – прокоментував відео міністр оборони Польщі Маріуш Блащак.

Читайте також: У Німеччині кажуть, що потік нелегальних мігрантів з території Білорусі триває

Як повідомлялося, Німеччина та ЄС звинувачують білоруського диктатора Олександра Лукашенка в контрабанді біженців з Близького Сходу в ЄС через кордони Польщі, Литви та Латвії у відповідь на європейські санкції.

За даними німецької федеральної поліції, лише за перші чотири дні листопада до Німеччини нелегально потрапили 572 особи з Білорусі. За весь поточний рік зафіксовано вже 8407 несанкціонованих перетинів кордону, в основному, польського.

Фото: Gość Niedzielny

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-