Turkish Airlines спростовує причетність до перевезень мігрантів у Білорусь

Turkish Airlines спростовує причетність до перевезень мігрантів у Білорусь

Укрінформ
Турецький авіаперевізник Turkish Airlines спростовує закиди щодо причетності до перевезень нелегалів у Білорусь.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву авіакомпанії Turkish Airlines.

«Декілька ЗМІ стверджують, що рейси Turkish Airlines до Білорусі створюють ґрунт для нелегальної імміграції… Хочемо з повагою повідомити громадськість, що звинувачення в ЗМІ безпідставні», - заявили в компанії.

У Turkish Airlines підкреслили, що компанія дотримується всіх заходів безпеки та враховує чутливі моменти у співпраці з міжнародними органами влади стосовно рейсів, що здійснюються в усі куточки світу.

Читайте також: Польща хоче запровадити санкції проти авіакомпаній, які перевозять мігрантів до Білорусі

Як повідомлялося, міграційна криза на кордоні Білорусі з Литвою, Польщею, Латвією триває з серпня. Три країни звинувачують Білорусь у навмисному створюванні міграційного тиску в межах гібридних дій проти країн ЄС.

8 листопада біля кордону з Польщею зібралося близько 3-4 тисяч мігрантів, які вдалися до спроби силою перетнути рубіж, що викликало опір з боку польських військовослужбовців та прикордонників.

Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн закликала країни-члени запровадити розширені санкції проти режиму Лукашенка, який використовує мігрантів як інструмент для політичного тиску на ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-