У Нідерландах фіксують майже 24 тисячі нових випадків COVID-19 за добу

У Нідерландах фіксують майже 24 тисячі нових випадків COVID-19 за добу

Укрінформ
У Нідерландах за останню добу зафіксовано 23 789 позитивних тестів на коронавірус, що вже назвали новим рекордом захворюваності.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NOS.

“Кількість позитивних тестів на коронавірус, про які повідомляє Національний інститут охорони здоров’я Нідерландів (RIVM), зросла до 23 789 до 10:00 сьогодні вранці, що є новим щоденним рекордом. У порівнянні з учорашнім днем ​​позитивних тестів - на 785 більше”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за останні сім днів реєструвалося в середньому 22 417 позитивних тестів на добу. Це на 32 відсотки більше, ніж сім днів тому.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах через велику кількість хворих на коронавірусну хворобу з 24 листопада є обов’язковим дотримання соціальної дистанції 1,5 метра в магазинах, парках, торгових центрах. За недотримання дистанції передбачений штраф розміром 95 євро.

Така вимога поширюється на всіх у віці 18 років і старше, за виключенням спілкування людей, які належать до одного домогосподарства.

З 13 листопада заклади громадського харчування мають закриватися о 20:00. Магазини з товарами першої необхідності повинні бути зачинені о 18:00.

Крім того, не рекомендується приймати вдома більше ніж четверо гостей на день віком від 13 років, навіть якщо вони вакциновані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-