У Франції зафіксували новий спалах шпиталізацій через COVID-19

У Франції зафіксували новий спалах шпиталізацій через COVID-19

Укрінформ
У вівторок у Франції зареєстрували різке зростання шпиталізацій, викликаних COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву міністерства охорони здоров’я Франції.

Повідомляється, що кількість пацієнтів із COVID-19 у французьких лікарнях зросла до 12 714. З них лише за вчора потрапили до лікарень 618 пацієнтів, що є найбільшим зростанням за один рік після 6-го квітня, коли, під час минулого спалаху хвороби, у лікарнях перебували понад 30 000 пацієнтів.

Також у міністерстві повідомляють, що кількість пацієнтів у важкому стані зросла до 2 351, включаючи 160 нових пацієнтів за вчора. Це також другий найвищий результат за цей рік після піку попередньої хвилі 6-го квітня.

Читайте також: Франція вводить масковий режим у школах та закриває нічні клуби

ЗМІ відзначає, що за вчора у Франції зафіксували 59 019 нових випадків зараження коронавірусом. Це трохи менше, ніж фіксували під час спалаху навесні, однак середня кількість нових випадків у день за останній тиждень стала найвищою в цьому році.

Відзначається, що завдяки тому, що Франція має один із найвищих у Європі рівнів вакцинації, зростання кількості захворювань призвело до меншої кількості шпиталізацій, ніж навесні.

Як повідомляв Укрінформ, учені знайшли «невидиму» версію Омікрону, яку неможливо виявити, використовуючи ПЛР-тест на коронавірус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-