Мігранти знову намагалися прорватися із Білорусі до Польщі

Мігранти знову намагалися прорватися із Білорусі до Польщі

Укрінформ
За минулу добу, 9 грудня, польські прикордонники зафіксували понад 100 спроб нелегального перетину польсько-білоруського кордону.

Про це інформує Твіттері Прикордонна служба Польщі, передає Укрінформ.

“Минулої доби, 9 грудня, польсько-білоруський кордон намагалася перетнути 121 особа. На відрізку кордону, що охороняється прикордонним відділком у Наревці, кілька осіб намагалися проникнути до Польщі через пошкоджене раніше загородження”, - йдеться у повідомленні Прикордонної служби РП.

Як інформується, щодо восьми осіб видано постанови про залишення території Польщі.

Як повідомлялося, від липня на східному кордоні ЄС із Білоруссю триває криза, викликана штучним генеруванням потоку мігрантів з Близького Сходу до Європи. Гібридні дії проти Польщі, Литви та Латвії здійснює режим Лукашенка за підтримки Кремля.

На польсько-білоруському кордоні від серпня запобігли спробам понад 40 тис. мігрантів з Близького Сходу, в основному Іраку, потрапити з Білорусі на територію РП.

Польща частково закрила пункти пропуску на кордоні з Білоруссю, збудувала тимчасові загородження з колючого дроту. До середини наступного року Польща планує збудувати постійне загородження на кордоні з Білоруссю завдовжки майже 200 км та заввишки понад 5 метрів.

Фото: @Straz_Graniczna

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-