У Тбілісі стався вибух в багатоквартирному будинку: є постраждалі

У Тбілісі стався вибух в багатоквартирному будинку: є постраждалі

Укрінформ
У столиці Грузії, місті Тбілісі, стався вибух у багатоквартирному будинку. Попередньо відомо, що постраждало 5 людей. 

Про це передає Укрінформ із посиланням на "Новини-Грузія".

Вибух пролунав у будинку ввечері 19 грудня в міському районі Вазісубані. Мешканець будинку розповів, що орієнтовно з різницею в 5 хвилин пролунали два вибухи.

Ймовірно, витік газу трапився в одній з квартир на першому поверсі. Вибух пошкодив стіни, автомобілі поруч, а також розбив вікна у квартирах. Пожежу на місці вибуху наразі вже ліквідували, зараз там працюють експерти-криміналісти.

Представник районної адміністрації Ніка Елісашвілі розповів, що п'ятеро людей постраждали через вибух в 9-поверховому житловому будинку.

"Серйозні опіки отримав господар квартири. Мешканці розповідають, що він працював у енергорозподільній компанії "Теласі". За їхніми словами, вибух стався, коли чоловік повернувся додому та увімкнув світло", – мовиться у повідомленні.

Постраждалого доправили в опіковий центр університетської клініки імені Хечінашвілі. Його стан наразі важкий. Окрім господаря квартири, постраждали 4 його сусідів, яких також доправили в лікарню.

Також відомо, що всіх мешканців будинку вже евакуювали. Влада надасть їм тимчасове житло та дозволять повернутись тільки тоді, коли експерти оцінять безпеку будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-