Прем'єр Британії не хоче посилювати карантин на Різдво - ЗМІ

Прем'єр Британії не хоче посилювати карантин на Різдво - ЗМІ

Укрінформ
Очільник уряду Великої Британії Борис Джонсон не планує запроваджу нові карантинні обмеження перед Різдвом, попри поширення Омікрон-штаму коронавірусу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Sun.

За інформацією видання, Джонсон не пристав на пропозицію своїх міністрів запровадити нові карантинні обмеження через поширення у країні нового штаму Омікрон. Припускається, що причиною такого рішення можуть бути політичні мотиви, адже уряд серйозно критикували за запровадження локдауну на минуле Різдво.

Також, як зазначається, заступник прем’єр-міністра Домінік Рааб заявив, що «ситуація з Омікроном змінюється щогодини». На його думку, сьогоднішня відмова Джонсона посилювати карантин не означає, що цього не станеться ближче до Різдва.

«У нас буде набагато спокійніше Різдво, ніж минулого року, завдяки високому рівню вакцинацію, у тому числі бустерному щепленню», - відзначив Рааб, уточнивши, що тільки за неділю додаткове щеплення зробили 900 тисяч британців.

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії 12 людей померли від штаму Омікрон, ще 104 інфікованих перебувають у лікарнях.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-