У США сталися одразу дві смертельних стрілянини біля навчальних закладів

У США сталися одразу дві смертельних стрілянини біля навчальних закладів

Укрінформ
Внаслідок інцидентів із застосуванням вогнепальної зброї в вівторок у двох навчальних закладах США загинули щонайменше троє людей, ще одна особа перебуває в критичному стані у шпиталі.

Інциденти сталися в штатах Монтана й Вірджинія, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Так, одна стрілянина сталася вдень у вівторок за місцевим часом в одному із навчальних центів міста Річфілд, штат Монтана.

«Офіцери, які прибули на місце, виявили двох учнів з пораненнями на тротуарі біля парадного входу до школи. Правоохоронці швидко встановили, що підозрюваний втік одразу після стрілянини», - повідомили в вівторок в Департаменті поліції Річфілда.

Додається, що один з учнів помер від отриманих поранень, інший залишається в лікарні в критичному стані.

Читайте також: Стрілянина в німецькому університеті: серед постраждалих немає громадян України

Ще один інцидент стався 1 лютого на території кампусу коледжу Bridgewater, штат Вірджинія, де були застрелені два офіцери поліції, які охороняли студентське містечко.

«Сьогодні наша громада пережила невимовну трагедію. У нас безглуздо й у насильницький спосіб відібрали двох членів нашої родини коледжу Bridgewater», - зазначається у твітер-повідомленні на офіційній сторінці навчального закладу.

При цьому уточнюється, що правоохоронці загинули від вогнепальних поранень. Поліція зараз розшукує 27-річного підозрюваного, мешканця штату Вірджинія.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден неодноразово називав прояви насильства зі зброєю в Америці справжньою «епідемією», яка загрожує національній безпеці Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-