Британський спеціаліст розповів про боротьбу двох особистостей у голові путіна

Британський спеціаліст розповів про боротьбу двох особистостей у голові путіна

Укрінформ
Президент росії володимир путін постійно балансує між своїм стриманим минулим у КДБ і емоційним путіним, на якого він поступово перетворюється.

Про це сказав відомий британський спеціаліст з росії, старший співробітник Естонського Інституту зовнішньої політики Джеймс Шерр під час онлайн-дискусії Київського безпекового форуму, заснованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», передає Укрінформ з посиланням на сайт КБФ. 

«Існує, мабуть, три путіни, і двоє з них борються один з одним. Перший путін – це той, про якого говорить Олексій Навальний. Це - кримінальний путін, який поширив криміналітет по всій системі управління країни», - сказав Шерр.

«Другий путін – це путін з КДБ, який раніше погрожував Заходу. Але це найбільш, мабуть, мирний путін. Тому що хоч КДБ займалося подвійною мораллю, зрадами, усілякими брутальностями, він, як структура, був холодний, практичний, стриманий», - зазначив Шерр.

На думку британського спеціаліста з росії, третій путін - самий небезпечний.

Читайте також: путін має принаймні трьох двійників - розвідка

«Тому що він емоційний, там злість, параноя, ненависть. Це триває вже довго», - сказав він.

«Ми бачимо і розуміємо, що відбувається боротьба між раціональним путіним з КДБ і емоційним путіним, і ця боротьба між ними буде інтенсифікуватися», - наголосив Шерр.

«Вона не лише буде продовжуватися, але й призведе спочатку до погіршення ситуації, перш ніж настане покращення», - підсумував Шерр.

Як повідомлялося, 24 лютого російські війська за наказом путіна розпочали повномасштабну війну проти України.

Країни Заходу збільшують постачання Україні зброї та запроваджують проти росії санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-