Міністр оборони Канади взяла участь у мітингу на підтримку України

Міністр оборони Канади взяла участь у мітингу на підтримку України

Укрінформ
Міністр оборони Канади Аніта Ананд особисто взяла участь у мітингу на підтримку України, що відбувся в канадському Галіфаксі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сама Ананд написала на своїй сторінці у мережі Твіттер.

“Приєдналася до Конгресу українців Канади та мешканців Галіфакса у мітингу на підтримку України. По всій нашій країні канадці солідарні із Україною. Ми й надалі докладатимемо зусиль та надаватимемо героїчним українським захисникам необхідне їм для перемоги над путіним обладнання”, - заявила Ананд.

Вона також подякувала місцевим мешканцям за їх активну громадянську позицію. “Від України до Ірану - канадці розуміють, що події за кордоном впливають на нас також. Я вдячну жителям Галіфакса за відстоювання прав й свобод, на які заслуговує кожен. Ми продовжимо підтримувати права жінок у Ірані та право українців жити в мирі”, - зазначила міністр.

Читайте також: У Канаді активісти вимагали посилити тиск на росію

Нагадаємо: цими вихідними у Галіфаксі, столиці канадської провінції Нова Шотландія, проходив Міжнародний безпековий форум. Це - один із провідних світових майданчиків обговорення питань міжнародної та безпекової політики. Цього року Україну на ньому представляло близько двох десятків учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-