Байден виступить в Конгресі зі щорічним зверненням до нації

Байден виступить в Конгресі зі щорічним зверненням до нації

Укрінформ
Президент США Джо Байден прийняв запрошення спікера Палати представників виступити перед обома палатами американського Конгресу зі щорічним зверненням про стан справ у країні у перший вівторок лютого.

Це підтвердила в п’ятницю під час пресбрифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми отримали люб’язне запрошення від спікера Маккарті, і президент прийняв його», - зауважила Жан-П’єр.

Вона підкреслила, що Байден чекає з нетерпінням, щоби виступити зі зверненням про стан справ у країні у вівторок, 7 лютого 2023 року.

Читайте також: Рішення надати Україні танки посилює солідарність міжнародної підтримки – Білий дім

Нагадаємо, традиційне звернення американського президента в присутності законодавців обох палат Конгресу США про стан справ у країні є щорічним посланням, з яким глава держави звертається до нації. Зазвичай послання охоплює теми економічного розвитку країни, внутрішньополітичних та глобальних викликів, а також є платформою для оголошення законодавчих ініціатив та національних пріоритетів.

Від початку вторгнення росії в Україну в 2014 році українське питання також неодноразово згадувалося в щорічних зверненнях президентів США в контексті глобальної, а також національної безпеки Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-