У Росії стався вибух на виборчій дільниці - жінці відірвало руку

У Росії стався вибух на виборчій дільниці - жінці відірвало руку

Укрінформ
На виборчій дільниці у російському місті Перм стався вибух, ймовірно, внаслідок підриву петарди.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Baza.

«У будівлі виборчої дільниці в Пермі стався вибух. 64-річна жінка пронесла на ділянку у ДК Солдатова на Комсомольському проспекті велику петарду та підірвала її у туалеті. За попередньою інформацією, їй відірвало руку. З будівлі евакуйовано 50 людей», - йдеться у повідомленні.

У міністерстві територіальної безпеки Пермського краю вже підтвердили факт вибуху через підпалену петарду. Жінку госпіталізовано з травмою руки, їй надається медична допомога, інших постраждалих немає.

Baza із посиланням на неназваних свідків стверджує, що перед вибухом жінка на ім’я Олена С. розмовляла з кимось телефоном. Видання стверджує, що охоронець перевіряв вміст сумки її, але не побачив нічого забороненого. Відповідно зараз з’ясовується, як саме жінка могла занести петарду в будівлю, де розташована виборча дільниця.

Читайте також: В останній день «виборів» у Росії затримали 80 протестувальників

Як повідомлялося, у ході триденного голосування на так званих виборах президента у містах Росії було зафіксовано кілька спроб залити барвниками, найчастіше зеленкою, бюлетені у скриньках для голосування, а також здійснити підпал на виборчих дільницях. Слідчий комітет РФ порушив низку справи про перешкоджання виборам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-