Допомога Україні, Ізраїлю і Тайваню: Байден підтримав законопроєкти Палати представників

Допомога Україні, Ізраїлю і Тайваню: Байден підтримав законопроєкти Палати представників

Укрінформ
Президент США Джо Байден висловив рішучу підтримку представленим у Палаті представників законопроєктам щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню.

Про це йдеться у його заяві, опублікованій на сайті Білого дому, передає Укрінформ.

«Я рішуче підтримую цей пакет законопроєктів, необхідних для важливої підтримки Ізраїлю та України, а також щоб надати вкрай необхідну гуманітарну допомогу палестинцям у Газі та зміцнити безпеку та стабільність в Індо-Тихоокеанському регіоні. Ізраїль стикається з безпрецедентними атаками з боку Ірану, а Україна - з бомбардуваннями з боку Росії, які різко посилилися за останній місяць», - заявив Байден.

Він також закликав Палату представників і Сенат США цього тижня схвалити ці законопроєкти.

Читайте також: У Палаті представників США оприлюднили законопроєкти про допомогу, Україні - майже $61 мільярд

«Палата представників має прийняти цей пакет законопроєктів цього тижня, і Сенат повинен негайно зробити те ж саме. Я негайно підпишу ці закони, щоб дати світові послання: ми підтримуємо наших друзів і не дозволимо Ірану чи Росії досягти успіху», - заявив глава Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, спікер Майк Джонсон заявив у середу, що планує провести голосування щодо пакета допомоги цієї суботи, перед тим як Палата представників має піти на чергові канікули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-