У Британії виставили на аукціон годинник найбагатшого пасажира «Титаніка»

У Британії виставили на аукціон годинник найбагатшого пасажира «Титаніка»

Фото
Укрінформ
Золотий кишеньковий годинник бізнес-магната Джона Джейкоба Астора, який загинув на затонулому кораблі «Титанік», виставили на аукціон. Аксесуар планують продати за ціною до 150 тисяч фунтів стерлінгів (понад 187 тисяч доларів США).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

Годинник Waltham із 14-каратного золота із гравіюванням «JJA» був знайдений, коли тіло його власника дістали із Атлантичного океану через сім днів з дня затоплення лайнера 1912 року.

Читайте також: На аукціоні продали легендарні двері та сукню Роуз із фільму «Титанік»

Астор, який вважається найбагатшою людиною, що перебувала на борту «Титаніка» та одним із найбагатших людей світу на той час, успішно посадив свою дружину у рятувальну шлюпку. Востаннє чоловіка бачили, коли він палив і спілкувався із іншими пасажирами. Його дружина вижила.

Аукціонний дім Henry Aldridge & Son планує продати годинник за ціною від 100 до 150 тисяч фунтів стерлінгів. Торги відбудуться 27 квітня у британському місті Дівайзіс, графство Вілтшир.

Читайте також: На аукціоні продали карту меню з Титаніка за £84 тисячі

Як повідомляв Укрінформ, гітару засновника та учасника відомого британського гурту «The Beatles» Джона Леннона, на якій він грав у фільмі «Help!», продадуть на аукціоні.

Перше фото: facebook.com/AtlanticProductions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-