Одна з російських ракет впала за 15 кілометрів від кордону Польщі - Туск

Одна з російських ракет впала за 15 кілометрів від кордону Польщі - Туск

Укрінформ
Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що одна з російських ракет, яка була випущена під час масованого удару країни-агресорки РФ по Україні у ніч проти суботи, впала за 15 км від польського кордону.

Як передає Укрінформ, про це він написав у соцмережі X

Туск також розкритикував у своєму дописі колишнього прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького, зазначивши, що той розробляє «антиєвропейську стратегію».

"Десятки бомб та ракет впали сьогодні на Львівську область. Одна з них за 15 км від нашого кордону. Тим часом Моравецький розробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками у Будапешті. Дурість? Зрада? Чи і те, і інше?", - написав Туск.

Читайте також: Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету російських терористів - Зеленський

Як повідомлялося, президент Польщі Анджей Дуда заявив в інтерв’ю виданню Fakt, що країна готова розмістити на своїй території ядерну зброю, якщо союзниками буде прийняте таке рішення з метою посилення східного флангу НАТО. 

Прем'єр-міністр Дональд Туск у цьому зв'язку заявив, що планує якомога швидше зустрітися з президентом, щоб зрозуміти його наміри.

Дуда призначив таку зустріч на 1 травня, але в четвер стало відомо, що вона не відбудеться, оскільки у Туска запалення легенів і він на деякий час припинить публічну активність.

Фото: polskieradio24.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-