Нідерланди віддані зміцненню стійкості Молдови, це важливо через російські загрози - глава МЗС

Нідерланди віддані зміцненню стійкості Молдови, це важливо через російські загрози - глава МЗС

Укрінформ
Нідерланди віддані зміцненню стійкості Молдови, що є особливо важливим через російські загрози в регіоні та агресію РФ проти України.

Як повідомляє Укрінформ, про це міністерка закордонних справ Нідерландів Ганке Брюїнс Слот написала у соцмережі Х.

“Хороша зустріч із міністром закордонних справ Молдови Міхаєм Попшоєм. Нідерланди віддані зміцненню стійкості Молдови, що є особливо важливим через російські загрози в регіоні та триваючу агресію проти України. Ми стоїмо пліч-о-пліч з Молдовою”, - написала Слот.

Вона також зазначила, що “оголосила про виділення €1 мільйона з “Ініціативи НАТО щодо нарощування оборонного потенціалу” для зміцнення стійкості Молдови. Крім того, ми обговорили війну Росії проти України та важливість подальшої підтримки України”.

Читайте також: «Галюцинаторне марення»: МЗС Молдови відповіло на заяви Захарової щодо мови

За ї словами, “ми також говорили про боротьбу з дезінформацією, важливість незалежних ЗМІ та зміцнення громадянського суспільства. Відкриття нашого посольства в Кишиневі минулого року свідчить про наші добрі відносини. Сподіваюся на продовження нашої співпраці”.

Як повідомляв Укрінформ, МЗС Молдови у вівторок анонсувало укладання угоди із Євросоюзом про співпрацю в межах Партнерства у сфері безпеки та оборони.

Фото: Hanke Bruins Slot, X

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-