Одного із найбагатших канадців заарештували за сексуальні домагання й одразу відпустили

Одного із найбагатших канадців заарештували за сексуальні домагання й одразу відпустили

Укрінформ
Канадський мільярдер Роберт Міллер був заарештований за обвинуваченнями у домаганнях й інших сексуальних злочинах.

Про це повідомляє CBC News, передає Укрінформ.

Як зазначається, 80-річного Міллеру висунули 21 обвинувачення, в тому числі у сексуальному насильстві, отриманні сексуальних послуг за винагороду та сексуальній експлуатації неповнолітніх.

Правоохоронці підозрюють Міллера у скоєнні злочинів проти 10 жінок і дівчат, вісім із яких були неповнолітніми, у період між 1994 та 2016 роками.

Мільярдер, який страждає на хворобу Паркінсона у пізній стадії, відразу після арешту був звільнений з-під варти за станом здоров’я під зобов’язання прийти в суд 3 липня.

У письмовій заяві Міллер заперечив висунуті обвинувачення, заявивши, що «явною мотивацією цієї справи 30-річної давнини є легка фінансова нажива».

Читайте також: Справа про підкуп порнозірки: суд присяжних визнав Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення

Міллер, статки якого оцінюють у майже 2 млрд дол. США, входить до 50 найбагатших канадців. Заснована ним в 1968 році компанія Future Electronics за часів розквіту була третім за обсягом торгівлі дистриб’ютором побутової техніки у світі.

Як повідомляв Укрінформ, у Сполучених Штатах 16 жінок звинувачують відомого ілюзіоніста Девіда Копперфілда у сексуальних домаганнях і неналежній поведінці.

Фото: Forbes

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-