В Японії два винищувачі-невидимки екстрено сіли у цивільному аеропорту

В Японії два винищувачі-невидимки екстрено сіли у цивільному аеропорту

Укрінформ
Два японських винищувачі-невидимки F-35A здійснили екстрену посадку в цивільному аеропорту на півночі країни в понеділок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє AP.

Ніхто не постраждав в результаті екстреної посадки винищувачів. Винищувачі здійснювали тренувальний політ з авіабази Місава та благополучно приземлилися в аеропорту Аоморі після того, як в одного з них виникла невизначена механічна проблема, і він попросив екстрену посадку.

Читайте також: Південна Корея й Японія досягли угоди щодо запобігання інцидентам між військовими

Військово-повітряні сили самооборони Японії відмовилися надати деталі, включно з причиною посадки.

В аеропорту заявили, що його злітно-посадкова смуга була закрита приблизно на 20 хвилин через аварійну посадку, перш ніж робота повернулася до нормального режиму.

Зазначається, що у квітні два вертольоти ВМС Японії SH-60K Seahawk розбилися в Тихому океані після зіткнення під час нічних тренувань з боротьби з підводними човнами. В результаті трагедії один член екіпажу загинув, а семеро зникли безвісти.

Читайте також: На авіашоу в Португалії зіткнулися літаки, один пілот загинув

Минулого місяця транспортний літак C-2 з вісьмома людьми на борту здійснив аварійну посадку в цивільному аеропорту в центральній Японії після того, як під час тренувального польоту відкрилося вікно кабіни.

Як повідомляв Укрінформ, минулого вівторка винищувач F-35 розбився поблизу міжнародного аеропорту Альбукерке, штат Нью-Мексико. Пілот повітряного судна серйозно травмований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-