Зниклого на грецькому острові британського телеведучого знайшли мертвим

Зниклого на грецькому острові британського телеведучого знайшли мертвим

Укрінформ
Британського телеведучого Майкла Мозлі, який зник на грецькому острові Симі після прогулянки у середу, знайшли мертвим.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Спочатку речниця поліції Константина Дімогліду поінформувала, що тіло людини, найімовірніше Мозлі, виявили в районі міста Агіа Марина. Однак тоді його ідентифікація ще не була завершена.

«Мер острова і журналіст державного телебачення ERT вели зйомки у районі Агія Марина, коли помітили тіло. Це, безумовно, він», – заявив заступник мера Нікітас Грілліс.

Інший співробітник поліції сказав, що тіло було знайдено на скелястій місцевості, неподалік моря, спростувавши попередні повідомлення про те, що тіло Мозлі виявили у печері.

Поліція розслідує подію, йдеться у матеріалі.

Читайте також: На грецькому острові Хіос через лісову пожежу оголосили евакуацію

Як повідомлялося, на грецькому острові Симі в Егейському морі тривали пошуки британського лікаря і телеведучого Майкла Мозлі, який у середу пішов на прогулянку і зник.

Мозлі – один з найвідоміших у Британії ведучих телевізійних науково-пізнавальних програм про біологію та медицину. Він регулярно виступав на телебаченні та радіо, вів колонку у Daily Mail.

У 2002 році Мозлі був номінований на премію «Еммі» як виконавчий продюсер науково-документального фільму BBC «Людське обличчя».

Фото: Yui Mok/PA Wire

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-