Ізраїль завдав авіаударів по об’єктах «Хезболли» у Лівані

Ізраїль завдав авіаударів по об’єктах «Хезболли» у Лівані

Укрінформ
В ніч на 11 червня Армія оборони Ізраїлю завдала удару по об'єкту в Баальбеку на півдні Лівану, який використовувався підрозділом «Хезболли» для нарощування матеріально-технічної бази.

Про це повідомляє Times of Israel, передає Укрінформ.

За даними ЦАХАЛу, об'єкт в регіоні Баальбек належав підрозділу 4400 «Хезболли», який, за словами військових, займається «нарощуванням матеріально-технічної бази», зокрема, доставкою зброї в Ліван і в межах країни.

Ліванські ЗМІ повідомили, що удари були завдані по сусідньому району Хемель.

Також зазначається, що троє членів «Хезболли» вбиті. Пізніше «Хезболла» підтвердила їхню загибель. Таким чином кількість загиблих терористів з початку війни в секторі Гази становить щонайменше 336 осіб.

Крім того, ще кілька цілей «Хезболли», зокрема військове містечко і дві будівлі, були вражені в Айтаруні, повідомляють військові.

Читайте також: Ізраїль готовий «надзвичайно потужно» відповісти на атаки «Хезболли» - Нетаньягу

В Армії оборони Ізраїлю заявляють, що удари були відповіддю на те, що вчора «Хезболла» збила військовий безпілотник ЦАХАЛу над південним Ліваном.

Як повідомляв Укрінформ, начальник Північного командування ЦАХАЛу генерал-майор Орі Гордін заявив, що військові готові знову протистояти терористичному угрупованню «Хезболла».

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-