Трамп пройшов пробаційне інтерв'ю у справі про підкуп порнозірки

Трамп пройшов пробаційне інтерв'ю у справі про підкуп порнозірки

Укрінформ
У понеділок експрезидент Дональд Трамп пройшов співбесіду з представниками служби пробації Нью-Йорка напередодні винесення йому вироку за приховування грошових виплат порноактрисі Стормі Деніелс.

Про це повідомляє VoA, передає Укрінформ.

Кандидат у президенти від Республіканської партії Трамп пройшов пробаційне інтерв'ю менш ніж за 30 хвилин, повідомило джерело, близьке до справи. За даними американських ЗМІ, Трамп не був присутнім особисто в нью-йоркському суді, а пройшов співбесіду по відеозв'язку, перебуваючи у своїй резиденції Мар-а-Лаго у Флориді.

Пробаційні інтерв'ю - це звичайний процес щодо підсудних, зазвичай вони містять питання про кримінальне минуле, сімейний та робочий стан, психічне та фізичне здоров'я, після чого судді надсилають звіт, що передує винесенню вироку.

Читайте також: Кампанія Байдена почала офіційно називати Трампа «засудженим злочинцем»

«Президент Трамп і його юридична команда вже вживають необхідних кроків, щоб оскаржити і розгромити незаконну справу прокурора Мангеттена», - заявив директор зі зв'язків із громадськістю Трампа Стівен Чунг.

Вирок Трампу мають винести 11 липня - за кілька днів до Республіканського національного з'їзду в Мілуокі, де його буде офіційно оголошено кандидатом у президенти.

Як повідомляв Укрінформ, у травні Трампа визнали винним за 34 пунктами кримінальної справи про фальсифікацію ділової звітності з метою приховування виплати грошей за мовчання порнозірці за кілька тижнів до виборів США 2016 року.

Трампу загрожують ще три кримінальні справи, включно зі звинуваченнями, пов'язаними з його спробами скасувати свою поразку на виборах 2020 року.

Фото: Pool

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-