Сина Байдена визнали винним у справі про незаконне зберігання зброї

Сина Байдена визнали винним у справі про незаконне зберігання зброї

Укрінформ
Федеральне журі присяжних в США визнало винним сина чинного глави Білого дому, президента Джо Байдена - Гантера Байдена, винним за всіма трьома звинуваченнями щодо порушення законів під час придбання вогнепальної зброї.

Про це повідомляє CNN, передає Укрінформ.

«Гантеру Байдену може загрожувати до 25 років ув’язнення та штраф у розмірі до $750 тисяч, хоча він, вірогідно, отримає набагато менше визначеного максимуму як особа, яку засудили вперше», - зазначається в повідомленні.

Суд оголосив перерву на день після того, як журі присяжних ухвалило рішення. За процедурою, остаточний вирок має винести суддя впродовж 120 днів на підставі рішення журі. Це означає, що в будь-якому випадку це має статися в середині жовтня, перед днем президентських виборів у США.

Читайте також: Сину Байдена висунули дев'ять кримінальних звинувачень

Як повідомляв Укрінформ, проти Гантера Байдена були висунуті звинувачення в тому, що він зробив дві неправдивих заяви під час заповнення документів для придбання зброї. Гантер Байден стверджував, що не був залежним від заборонених наркотиків. Його також звинуватили в незаконному зберіганні зброї.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-