У Празі затримали підозрюваного у вбивстві української дівчинки в Німеччині

У Празі затримали підозрюваного у вбивстві української дівчинки в Німеччині

Укрінформ
У столиці Чехії затримали 36-річного громадянина Молдови за підозрою в убивстві 9-річної української дівчинки Валерії у німецькій Саксонії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє німецький телеканал ZDF.

"У Празі заарештовано 36-річного чоловіка у справі вбитої Валерії з Дебельна. Йому оголошено про підозру у вбивстві дівчинки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вбивство 9-річної дівчинки: на Прикарпатті відсторонили керівництво місцевої поліції

За даними прокуратури німецького міста Хемніц, яка займається розслідуванням справи, молдованин раніше був об'єктом національних і європейських ордерів на арешт. Наразі він перебуває під вартою в Чеській Республіці і невдовзі має бути переданий до Німеччини. Іншої додаткової інформації у прокуратурі не повідомили.

Як повідомлялось, 9-річна дівчинка зникла 3 червня вранці по дорозі в школу у німецькому місті Дебельн (федеральна земля Саксонія).

Спочатку пошуки були зосереджені на територіях неподалік квартир і шляху до школи. 11 червня понад 400 поліцейських прочісували поля та ліси в південній частині міста, де й знайшли тіло.

За повідомленнями ЗМІ, слідчі підозрювали у вбивстві Валерії двох знайомих її матері. Першим із підозрюваних був колишній бойфренд матері вбитої, громадянин Молдови, який може перебувати наразі в Чехії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-