Кількість померлих від сурогатного алкоголю в Індії сягнула 54

Кількість померлих від сурогатного алкоголю в Індії сягнула 54

Укрінформ
Кількість загиблих в індійському південному штаті Тамілнад унаслідок вживання сурогатних алкогольних напоїв зросла до 54 осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Із середи майже 200 людей пройшли лікування у зв'язку з блювотою, болями у шлунку та діареєю після вживання алкоголю із додаванням метанолу в районі Каллакурічі (Kallakurichi).

Зазначається, що співробітники правоохоронних органів, які займаються розслідуванням інциденту, затримали сімох осіб. Також вживаються подальші заходи проти продавців алкогольних напоїв і пивоварів району.

Смерть від нелегального алкоголю є поширеним явищем в Індії, де бідні верстви населення не можуть дозволити собі купувати ліцензійні напої.

Читайте також: В Ірані засудили до страти чотирьох людей за смертельне отруєння алкоголем

Як повідомлялося, на півдні Індії десятки осіб потрапили до лікарень після вживання нелегально виготовленого алкоголю. Раніше повідомлялося про 34 загиблих.

Поліція заарештувала одну особу за продаж нелегального алкоголю і вилучила 200 літрів сурогатного напою. Також відсторонено від роботи щонайменше 10 посадовців, зокрема районного інспектора і начальника поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у Росії від отруєння сурогатним сидром самарського виробництва померли 10 людей.

Фото: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-