Стрілянина у Дагестані: повідомляють про дев'ятьох загиблих і 25 поранених

Стрілянина у Дагестані: повідомляють про дев'ятьох загиблих і 25 поранених

Відео
Укрінформ
За даними МВС Дагестану, унаслідок збройних нападів на православний храм та синагогу у Дербенті та Махачкалі у перестрілці з нападниками загинули шестеро співробітників поліції, ще 12 отримали поранення.

Про це повідомляє російська служба Бі-бі-сі, передає Укрінформ.

Водночас телеграм-канал ASTRA пише, що загинули дев'ять осіб, з них семеро поліцейських і ще 25 людей отримали поранення.

Також за непідтвердженою офіційно інформацією повідомлялося, що у православному храмі в Кіровському районі Махачкали тримають 40 заручників.

Управління Слідчого комітету по Дагестану порушило кримінальну справу через події, які відбулися в Махачкалі та Дербенті за статтею 205 Кримінального кодексу (теракт).

Тим часом у Дагестані запроваджено режим контртерористичної операції. На вулицях діє Росгвардія із бронетехнікою.

Читайте також: У Варшаві намагалися підпалити синагогу «коктейлями Молотова»

Як повідомлялося, у Дербенті невідомі напали на православну церкву Покрови Пресвятої Богородиці та синагогу Келе-Нумаз. За даними поліції, напад стався близько шести годин вечора за місцевим часом. Нападники обстріляли церкву та синагогу з автоматичної зброї, повідомили у МВС Дагестану.

Стрілянина почалася і в столиці регіону Махачкалі. Там також з'явилися повідомлення про пожежу у синагозі на вулиці Єрмошкіна. Крім того, невідомі обстріляли пост ДПС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-