Одного із найбагатших канадців арештували за сексуальні злочини

Одного із найбагатших канадців арештували за сексуальні злочини

Укрінформ
91-річного Френка Стронача, який входить до переліку найбагатших канадців, арештували за обвинуваченнями у домаганнях й інших сексуальних злочинах.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише канадський суспільний мовник CBC News.

Зазначається, що цього тижня проти Стронача було висунуто щонайменше вісім кримінальних обвинувачень, шість із яких стосуються сексуальних домагань. Поліція поки не розголошує, коли були вчинені ймовірні злочини й де саме заарештували мільярдера.

За словами його адвоката Брайана Грінспана, Стронач “відкидає й рішуче захищатиме себе від цих непідтверджених обвинувачень, які датуються ще 1977-им роком”.

Додамо, що раніше проти Стронача уже було висунуто п'ять обвинувачень щодо згвалтування та незаконного обмеження ним волі трьох жінок між 1980-им й 2023-ім роками.

Читайте також: У Єревані поліція затримала сина експрезидента Вірменії

Зазначимо, що зі статками у 3,5 млрд дол, Френк Стронач посідає 31-сходинку у рейтингу найбагатших канадців, складеному виданням “Canadian Business”.

Його компанія “Magna International” є найбільшим постачальником автозапчастин у Північній Америці. Окрім цього, до холдингу входять також іподроми, ферми, ресторани, магазини та інший бізнес.

Як повідомлялося, наприкінці минулого місяця через вірогідні сексуальні злочини арештували іншого канадського мільярдера Роберта Міллера. Оскільки 80-річний чоловік страждає від пізньої форми хвороби Паркінсона, його було звільнено за станом здоров’я одразу після арешту під зобов’язання з’явитися в суд 3 липня. У письмовій заяві Міллер заперечив висунуті проти нього обвинувачення, вказавши на “легку фінансову наживу як явну мотивацію цієї справи 30-річної давності”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-