На теледебатах Байден і Трамп вдалися до взаємних закидів

На теледебатах Байден і Трамп вдалися до взаємних закидів

Укрінформ
У ході теледебатів на CNN Байден назвав Трампа «злочинцем», а той своєю чергою обізвав главу Білого дому «найгіршим президентом в історії США».

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Байден зазначив, що Трамп - «єдина людина на цій сцені, яка є засудженим злочинцем», пригадавши справи про сексуальне насильство й секс із порнозіркою «в ту ніч, коли дружина була вагітна».

За словами Байдена, Трамп має «мораль бездомного кота», також він назвав його «лохом» (sucker) та «невдахою» (loser). 

У відповідь експрезидент згадав про кримінальне переслідування сина Байдена – Хантера, заявивши що той є «засудженим злочинцем на дуже високому рівні».

Окрім того, чинний глава Білого дому звинуватив експрезидента в готовності залишити НАТО. «Я ніколи не чув стільки дурниць, – сказав Байден. – Цей хлопець хоче вийти з НАТО». «Ти збираєшся залишатися в НАТО?», – звернувся він до опонента.

Читайте також: Байден на теледебатах: Трамп залишив після себе жахливу економіку

У відповідь Трамп заявив, що змусив країни Альянсу вкласти сотні мільярдів доларів у безпеку.

Трамп часто ігнорував запитання модераторів, використовуючи свій час для звинувачень на адресу Байдена. Кілька разів він намагався перебити президента, але в ті моменти його мікрофон було вимкнено, як це передбачено умовами дебатів.

Іноді модераторам доводилося повторювати запитання, оскільки Трамп не відповідав на них, як-от - чи підтримує він пропозиції Путіна щодо припинення війни. Спочатку Трамп, відповідаючи на це запитання, говорив про своє ставлення до виведення американських військ з Афганістану. Коли модератор повторив запитання, він коротко відповів: «Ні».

Читайте також: Байден і Трамп на дебатах посперечалися в питанні підтримки України

Як повідомлялося, теледебати у США уперше відбуваються ще до національних партійних з’їздів, тобто до офіційного висунення кандидатів.

На вимогу Трампа, опоненти не мають при собі жодних записів, а лише чисті аркуші паперу та ручки. За умовою Байдена, дебати проходять без авдиторії – у телестудії присутні лише двоє ведучих. Мікрофони вмикаються, тільки коли політикам надаватиметься слово, аби вони не перебивали один одного й не вставляли коментарі.

Фото архівне: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-