Принцесу Анну виписали з лікарні

Принцесу Анну виписали з лікарні

Укрінформ
Сестру короля Великої Британії Чарльза ІІІ принцесу Анну, яку п’ять днів тому госпіталізували із травмами та струсом мозку, виписали з лікарні.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Зазначається, що 73-річна принцеса покинула лікарню Саутмід у Брістолі вранці в п'ятницю.

Вона залишатиметься у своєму маєтку в Гаткомб-парку в Глостерширі на період відновлення і повернеться до виконання державних обов'язків лише після рекомендації лікарів. Коли саме це відбудеться, поки не відомо.

Чоловік принцеси віцеадмірал сер Тімоті Лоренс подякував персоналу лікарні Саутмід за «турботу, досвід і доброту під час короткого перебування» Анни в лікарні.

Читайте також: Принцеса Уельська уперше з'явилася на публіці після того, як їй діагностували рак

Офіційно деталі інциденту не повідомлялися. Однак імовірно, що принцесу вдарив кінь. На місце події прибули служби екстреної допомоги та санітарна авіація, сестрі короля надали медичну допомогу на місці, після чого перевезли в лікарню Саутмід для проведення аналізів та лікування.

Як повідомляв Укрінформ, 24 червня Букінгемський палац заявив, що принцеса Анна перебуває у лікарні з незначними травмами та струсом мозку внаслідок інциденту, що стався у напередодні ввечері в Гаткомб-парку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-