Microsoft повідомила держустанови Техасу про витік даних унаслідок російської кібератаки - Bloomberg

Microsoft повідомила держустанови Техасу про витік даних унаслідок російської кібератаки - Bloomberg

Укрінформ
Microsoft повідомила більше як десять державних установ і державних університетів Техасу про те, що фінансовані Росією хакери отримали доступ до електронного листування між ними та компанією.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела, передає Укрінформ.

Як зазначається, під час злому Microsoft, про який стало відомо у січні, хакери викрали електронні листи деяких керівників компанії.

За словами одного зі співрозмовників видання, серед установ, які Microsoft попередила про вразливість до атаки, - Департамент транспорту, Комісія із трудових ресурсів, Департамент автотранспорту, Головне управління земельних ресурсів Техасу, а також Рада із цінних паперів штату.

У Microsoft відмовилися розкрити, хто із клієнтів отримав сповіщення про кібератаку, заявивши, що продовжуватимуть підтримку клієнтів, щоб пом’якшити наслідки нападу.

Читайте також: У Microsoft заявили, що російські хакери отримали доступ до внутрішніх систем

Представник техаського агентства із кібербезпеки Стів Пір у п’ятницю визнав витік, однак зазначив, що йдеться, вочевидь, про звичайне адміністративне листування.

Штат Техас разом із Microsoft вивчають наслідки кібератаки.

Як повідомляв Укрінформ, 20 січня Microsoft заявила, що російське хакерське угруповання Midnight Blizzard, фінансоване Кремлем, зламало корпоративні мережі компанії і викрало електронні листи та документи з облікових записів співробітників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-