Вірменія та США проведуть у липні спільні навчання з підготовки до миротворчих місій

Вірменія та США проведуть у липні спільні навчання з підготовки до миротворчих місій

Укрінформ
У Вірменії з 15 по 24 липня відбудуться спільні навчання із США «EAGLE PARTNER 2024» у рамках підготовки до участі у міжнародних миротворчих місіях.

Про це повідомляє News.am із посиланням на пресслужбу Міноборони Вірменії, передає Укрінформ.

Зазначається, що у навчаннях візьмуть участь військовослужбовці миротворчої бригади ЗС РВ, сухопутних військ США у Європі та Африці, Національної гвардії Канзасу. Навчання передбачають операції зі стабілізації відносин між сторонами, що конфліктують, при виконанні миротворчих завдань.

Метою навчань є підвищення рівня злагодження підрозділів, що беруть участь у міжнародних миротворчих місіях у рамках миротворчих операцій, обмін передовим досвідом у галузі управління та тактичної комунікації, а також підвищення боєздатності вірменського підрозділу.

Читайте також: Нідерланди не виключають участі в ініціативі Франції з підготовки українських військових

У рамках підготовки до миротворчих місій підрозділи, які готуються до міжнародних миротворчих операцій, регулярно беруть участь в аналогічних спільних військових навчаннях та тренуваннях у країнах-партнерах, йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що його країна готова підвищити відносини зі Сполученими Штатами до рівня стратегічного партнерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-