Команда Байдена після дебатів надавала список рекомендованих запитань для двох інтерв’ю - АР

Команда Байдена після дебатів надавала список рекомендованих запитань для двох інтерв’ю - АР

Укрінформ
Команда президента США Джо Байдена надала списки схвалених запитань двом радіоведучим, які брали у нього перші інтерв’ю після дебатів із Дональдом Трампом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Радіоведучий Ерл Інгрем заявив у суботу, що помічники Байдена зв’язалися безпосередньо з ним для проведення інтерв’ю з американським лідером і надіслали йому список із чотирьох запитань, щодо яких перед цим не велися жодні переговори. Інтерв’ю вийшло в ефір у четвер.

«Вони дали мені точні запитання», – сказав Інгрем, чиє «Шоу Ерла Інгрема» транслюється на 20 станціях Вісконсіса.

У 18-хвилинному інтерв’ю Інгрем поставив Байдену чотири запитання. Радіоведучий запитав американського президента про його досягнення, особливо у Вісконсіні; що було поставлено на карту для темношкірих виборців; що Байден сказав би людям, які вважають, що їхній голос не має значення; чи може Байден прокоментувати свій виступ на дебатах і зауваження Трампа про осіб, які перетинають кордон і влаштовуються на «чорну роботу».

Своєю чергою Андреа Лофул-Сандерс, радіоведуча програми «Джерело» у Філадельфії, розповіла в інтерв’ю Віктору Блевеллу із CNN, що команда Байдена надіслала їй список рекомендованих запитань для інтерв’ю з президентом після дебатів.

«Питання надіслали мені на погодження. Я їх схвалила», – сказала Лофул-Сандерс.

Вона розповіла, що отримала від команди Байдена вісім запитань, чотири із яких вона обрала і схвалила.

Блеквелл зазначив, що і Лофул-Сандерс, і Інгрем ставили Байдену, «по суті, однакові запитання».

Речниця передвиборчої кампанії Байдена Лорен Хітт підтвердила у суботу, що команда президента пропонувала запитання радіоведучим.

Читайте також: Байден у ключових штатах максимально наблизився до Трампа - опитування Bloomberg

Як зазначили у штабі Байдена, пропонувати запитання - це звичайна практика, і заявили, що схвалення запитань не є обов'язковою умовою для самих інтерв'ю.

«Це зовсім не рідкісна практика, коли респонденти діляться темами, які вони хотіли б обговорювати (під час інтерв’ю – ред.)», – зауважила Хітт.

Пізніше у суботу джерело у команді Байдена заявило, що більше не пропонуватимуть запитання інтерв'юерам.

«Хоча організатори інтерв’ю завжди були вільні ставити будь-яке питання, у майбутньому ми утримаємося від запропонованих запитань», – повідомило CNN поінформоване джерело.

Читайте також: Байден: Зійду з перегонів, якщо так скаже Господь Всемогутній

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, європейські союзники США занепокоєні станом і віком Байдена й сумніваються в його здатності перемогти на виборах Трампа.

Фото: Wade Vandervort

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-