Прем’єр Індії - на зустрічі з Путіним: Коли вбивають невинних дітей, серце обливається кров’ю

Прем’єр Індії - на зустрічі з Путіним: Коли вбивають невинних дітей, серце обливається кров’ю

Укрінформ
Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді на зустрічі з Володимиром Путіним у вівторок, наступного дня після атаки РФ на дитячу лікарню «Охматдит» у Києві, заявив, що смерть невинних дітей є болісною і жахливою.

Про це повідомляє Reuters, повідомляв Укрінформ.

Як зазначається, різке зауваження індійського прем’єр-міністра було прихованим докором на адресу Путіна, який привітав Моді у Кремлі заявою про важливість стратегічних зв’язків між Індією та Росією.

Моді заявив, що незалежно від того, чи це війна, конфлікт або терористична атака, будь-якій людині боляче, коли є жертви. «Але коли вбивають невинних дітей, серце обливається кров’ю, і цей біль жахливий», – сказав він.

Читайте також: «Величезне розчарування»: Зеленський відреагував на обійми прем’єра Індії з Путіним

Прем’єр-міністр Індії також закликав знайти «шлях до миру». «Як друг, я завжди говорив, що мир необхідний для наших майбутніх поколінь. Рішення неможливі на полі бою. Серед гармат, куль і бомб мирні переговори не можуть бути успішними. Ми повинні знайти шлях до миру лише через переговори», – заявив індійський лідер.

Путін же подякував прем’єр-міністру Моді за зусилля щодо пошуку мирного завершення війни.

Читайте також: У Росії пообіцяли розірвати контракти із завербованими для війни індійцями - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 8 липня, Росія завдала масованих ударів по Києву, Дніпру, Кривому Рогу та інших містах України. Вже відомо про понад 40 загиблих, серед них четверо дітей, та 190 постраждалих.

У столиці одна з ракет влучила в будівлю дитячої лікарні «Охматдит». Зруйновані два поверхи корпусу лікарні площею приблизно 400 кв. м. Пошкоджені кілька інших корпусів.

Рятувальники проводять аварійно-відновлювальні роботи в "Охматдиті" / Фото: Геннадій Мінченко, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-