У Непалі через зсув ґрунту два автобуси зірвалися у річку, зникли 63 людини

У Непалі через зсув ґрунту два автобуси зірвалися у річку, зникли 63 людини

Укрінформ
У Непалі зникли безвісти щонайменше 63 людини внаслідок падіння двох автобусів у річку через зсув ґрунту, викликаний сильними мусонними дощами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Yahoo!News із посиланням на AFP.

Інцидент стався у центральному районі країни Читвані. Десятки пошуковців і рятувальників прочісують місце зсуву, розповів чиновник району Хімананда Бхусал.

За словами Бхусала, автобуси перевозили щонайменше 66 людей, однак трьом пасажирам вдалося врятуватися, перш ніж транспортний засіб впав у річку Трішулі о 03:30 ранку за місцевим часом у п’ятницю. Ті, кому вдалося вижити, наразі перебувають у лікарні.

Він зазначив, що точна кількість зниклих безвісти людей невідома, оскільки автобуси під час падіння могли зачепити й інших осіб.

Один з автобусів прямував зі столиці Катманду до муніципалітету Гаур на півдні країни, тоді як інший автобус їхав до столиці із південного міста Біргандж.

Читайте також: В Італії пасажирський автобус з’їхав у прірву - один загиблий, 14 травмованих

Зазначається, що на цій дорозі загинув водій після того, як в його автобус влучив камінь. Чоловік помер у лікарні.

У Непалі часто трапляються смертельні аварії через погано побудовані дороги, незадовільне техобслуговування транспортних засобів та необережне водіння.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці червня щонайменше дев'ятеро людей, з них троє дітей, загинули внаслідок зсувів ґрунту, спричинених мусонними дощами на заході Непалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-