Замах на Трампа: стрілець ходив до спортклубу з тиром

Замах на Трампа: стрілець ходив до спортклубу з тиром

Укрінформ
Двадцятирічний Томас Метью Крукс, який скоїв замах на 45-го президента США Дональда Трампа на мітингу в штаті Пенсильванія, був членом спортивного клубу зі стрільбищем на 180 метрів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Адвокат Роберт Бутей підтвердив, що Крукс входив до спортивного клубу Клертона, але сказав, що на тлі розслідування там "не можуть давати жодних додаткових коментарів".

"Клуб засуджує безглуздий акт насильства, який стався вчора. Клуб також висловлює свої найщиріші співчуття родині Комператоре (під час замаху загинув пожежник Корі Комператоре – ред.) та молиться за всіх постраждалих, включно з колишнім президентом", — сказав адвокат.

Читайте також: Зеленський ще не спілкувався з Трампом після замаху

За даними CNN та фахівців-криміналістів, стрілець перебував на відстані близько 110−150 метрів від трибуни, де виступав Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 13 липня, під час виборчого мітингу Трампа у Батлері (штат Пенсильванія) сталася стрілянина. Трамп дістав незначне поранення — куля зачепила вухо. Стрільця ліквідував снайпер Секретної служби.

Читайте також: Трамп запросив колишню суперницю Гейлі відвідати з’їзд Республіканської партії

Президент Володимир Зеленський після спроби замаху на Трампа заявив, що такому насильству немає виправдань та не повинно бути місця будь-де у світі. Він побажав Трампу швидкого одужання.

Фото: EPA 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-