Потенційні суперники на з'їзді республіканців повністю підтримали кандидатуру Трампа

Потенційні суперники на з'їзді республіканців повністю підтримали кандидатуру Трампа

Укрінформ
Ніккі Гейлі та Рон Десантіс - двоє головних претендентів, які змагалися з колишнім президентом США Дональдом Трампом за номінацію від партії Республіканців на цьогорічних виборах, виступили під час другого дня з'їзду партії у Мілуокі й повністю підтримали його кандидатуру.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

"Нам потрібен головнокомандувач, який може керувати 24 години на добу сім днів на тиждень", - сказав Десантіс про свій вибір.

Як зазначається, Десантіс не хотів агресивно атакувати Трампа під час своєї власної виборчої кампанії. Але врешті-решт він активізував свої політичні атаки, неодноразово згадуючи про "виплати порнозіркам за мовчання", посилаючись на кримінальну справу, яку Трамп програв у Нью-Йорку.

Десантіс закінчив свій виступ словами "боротися, боротися, боротися", що перегукується зі словами самого Трампа одразу після того, як у суботу він зазнав поранення вуха під час на передвиборчому мітингу.

Водночас Гейлі закликала усіх американців об’єднатися навколо Трампа.

"Ми також повинні розширити партію. Ми набагато кращі, коли нас більше", – сказала вона.

Читайте також: Трамп зібрав достатньо голосів, аби йти у президенти від республіканців

Вона додала, що американцям не потрібно погоджуватися із Трампом на 100%, посилаючись на свої власні розбіжності із колишнім президентом.

Як повідомляв Укрінформ, за результатами республіканських кокусів у штаті Айова, де відбулися перші голосування з обрання єдиного кандидата від Республіканської партії на виборах президента США, перемогу здобув Трамп, Десантіс посів друге місце, Гейлі - третє.

Фото: Justin Sullivan/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-