Байден планує зустрітися з Нетаньягу наступного тижня попри COVID - Білий дім

Байден планує зустрітися з Нетаньягу наступного тижня попри COVID - Білий дім

Укрінформ
Президент США Джо Байден планує провести зустріч з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу наступного тижня, незважаючи на те, що зараз проходить лікування від захворювання на COVID-19.

Про це заявив у четвер під час телефонного брифінгу радник Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми маємо всі очікування, що обидва лідери матимуть можливість побачити один одного, коли прем’єр-міністр Нетаньягу буде в місті», - зазначив представник Білого дому.

Читайте також: Лідери демократів у Конгресі попередили Байдена про наслідки, якщо він не зійде з перегонів - WP

Він додав, що, з огляду на захворювання президента на COVID-19, поки складно сказати, як саме буде організована ця зустріч, більш детально це проясниться ближче до візиту ізраїльського лідера. За словами Кірібі, вочевидь, потрібно буде бути певними, що Джо Байден має одужати. У цьому контексті він зазначив, що президент і команда зосереджені на цьому.

Читайте також: Байден заявив про готовність провести нові дебати з Трампом у вересні

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу наступного тижня планує прибути з візитом до США, де очікується його виступ у Конгресі, аби розповісти правду по війну Ізраїлю проти ХАМАСу в секторі Гази.

Раніше цього тижня Білий дім повідомив, що чинний президент США Джо Байден отримав позитивний тест на COVID-19, але завдяки вакцинації відчуває лише легкі симптоми.

Фото: White House

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-