В Якутії зник вертоліт зі співробітниками ФСБ на борту

В Якутії зник вертоліт зі співробітниками ФСБ на борту

Укрінформ
У російській республіці Якутія ведуться пошуки гелікоптера Robinson R44II, який зник після спрацювання аварійного маяка в Алданському районі, за деякими даними, на борту знаходяться три ефесбешники.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Радіо Свобода.

Факт пошуку вертольота підтвердили у Східно-Сибірській транспортній прокуратурі РФ. За даними джерела місцевого новинного видання SakhaDay, на борту знаходяться пілот і три співробітники ФСБ.

"У ніч на 19 липня за 80 кілометрів від населеного пункту Чагда спрацював аварійний маяк "Екоспас" повітряного судна "Робінсон". Вертоліт виконував незареєстрований рейс в Алданському районі. Не виходять на зв'язок", - розповів співрозмовник видання.

Співробітники Якутської регіональної пошуково-рятувальної бази вирушили на пошуки з аеропорту Маган під Якутськом. Відстань до маяка, що спрацював, близько 440 кілометрів. У пошуках задіяні повітряні судна компанії "Полярні авіалінії".

Читайте також: На аеродромі в Москві спалили військовий гелікоптер - ГУР

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці червня в Амурській області Росії зазнав аварії вертоліт Robinson R-66, внаслідок чого загинули четверо людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-