Рейтинги Гарріс і Трампа дуже близькі - WP

Рейтинги Гарріс і Трампа дуже близькі - WP

Укрінформ
Дані соціологічних опитувань, проведених у США в останні тижні, засвідчили високу конкурентоспроможність Камали Гарріс у потенційній передвиборчій боротьбі з Дональдом Трампом.

Про це повідомляє видання The Washington Post, передає Укрінформ.

«У середньому, згідно з 11 опитуваннями після дебатів, зібраними The Washington Post, Трамп випереджає Гарріс на 1,5%, що лише трохи менше, ніж його перевага над Байденом у тих же опитуваннях - на 1,9%»,- зазначає видання.

За результатами двох опитувань Гарріс навіть випереджає Трампа на 1% та 2%. Утім, решта засвідчують перевагу експрезидента.

Водночас, за даними соціологів, у самій Демократичній партії більшість респондентів підтримували чинного віцепрезидента як потенційного на той момент претендента замість Байдена. Зокрема, 70% демократів і незалежних кандидатів, які схиляються до демократів, сказали, що вони будуть «задоволені», якщо саме Камала Гарріс стане кандидатом від Демпартії в разі відмови Байдена від передвиборчої боротьби.

Читайте також: Потенційні конкуренти Гарріс підтримали її висування кандидатом у президенти США - CNN

Причому у списку можливих кандидатів Гарріс мала найбільшу перевагу – 29%, водночас найближчий її потенційний конкурент Гевін Ньюсом здобув лише 7%.

Як повідомляв Укрінформ, 21 липня чинний президент Джо Байден відмовився від участів президентських виборах та запропонував прибічникам Демократичної партії підтримати кандидатуру віцепрезидента Камали Гарріс.

Гарріс уже заручилася підтримкою основних претендентів на участь у перегонах.

Фото: BRANDON BELL/GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-