Байден очікує від Держдепу повної реалізації зовнішньої політики до кінця терміну його президентства

Байден очікує від Держдепу повної реалізації зовнішньої політики до кінця терміну його президентства

Укрінформ
Президент США Джо Байден висловив державному секретарю США Ентоні Блінкену очікування, що робота Держдепартаменту щодо реалізації нинішньої зовнішньої політики відбуватиметься «по повній» до кінця терміну чинної адміністрації.

Про це повідомив у понеділок у Вашингтоні речник зовнішньополітичного відомства Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«У нас ще залишилася восьма частина президентського терміну, попереду багато важливої ​​роботи. І він очікує, що наша команда продовжуватиме зосереджуватися на виконанні цієї роботи», - зауважив Міллер.

Читайте також: Потенційні конкуренти Гарріс підтримали її висування кандидатом у президенти США - CNN

Він також підкреслив, що заплановані раніше заходи, в тому числі, візит держсекретаря США Ентоні Блінкена до Індо-Тихоокеанського регіону реалізовуватимуться за планом попри заяву президента Байдена вийти з перегонів.

Як повідомлялося, після виборів президента США, запланованих на 5 листопада цього року, чинна адміністрація на чолі з главою Білого дому виконуватиме обов’язки до дня інавгурації нового президента, яка має відбутися 20 січня.

Фото: Wade Vandervort

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-