У Грузії бійців, які воюють в Україні, допитують про можливий теракт проти Іванішвілі

У Грузії бійців, які воюють в Україні, допитують про можливий теракт проти Іванішвілі

Укрінформ
У Грузії продовжують допитувати бійців, які воюють на стороні Україні, зокрема, їх запитують про можливий теракт проти голови «Грузинської мрії» Бідзіни Іванішвілі та інших високопосадовців правлячої партії.

Про це заявив Міхаїл Рамішвілі - адвокат бійця Гели Кахабрішвілі, повідомляє Ехо Кавказа, передає Укрінформ.

«Судячи з запитань, складається враження, що проти високопоставлених політиків планується терористичний акт. Серед них слідчий назвав конкретне ім'я та прізвище. Йшлося про почесного голову «Грузинської мрії» Бідзіна Іванішвілі. Питання полягали в тому, чи збираєтеся ви брати участь у терористичному акті, який називається державним переворотом. У людини запитують, раз ти боєць (в Україні – ред.), чи збираєшся ти брати участь у цих терактах і державному перевороті», - сказав Рамішвілі.

За його словами, під час допиту згадували високопоставлених чиновників України, а також лідера «Грузинського легіону» Мамуку Мамулашвілі, який воює в Україні.

Читайте також: Росія заочно засудила грузинську снайперку-доброволицю, яка воює в Україні

Адвокат Михайло Рамішвілі вважає ці звинувачення абсурдними.

«Я впевнений, що ніякого терористичного акту в Грузії не відбудеться. Якби були докази й існувала небезпека для життя людини, я б особисто вже завершив не тільки допит свідків, а й висунув би обвинувачення», - сказав Рамішвілі.

Розслідування справи про можливу спробу державного перевороту проводить Служба державної безпеки Грузії.

Як повідомляв Укрінформ, СДБ Грузії почала викликати на допит грузинських добровольців, які воювали в Україні проти російських військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-