Трамп випереджає Гарріс на 2% у першому опитуванні після рішення Байдена вийти з перегонів

Трамп випереджає Гарріс на 2% у першому опитуванні після рішення Байдена вийти з перегонів

Укрінформ
Колишній президент США Дональд Трамп випереджає лише на 2% чинну віцепрезидентку Камалу Гарріс у передвиборчій кампанії за крісло глави Білого дому після рішення президента Джо Байдена вийти з перегонів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Bloomberg із посиланням на перше опитування Morning Consult, що було проведене після рішення Байдена у неділю.

За колишнього президента Дональда Трампа готові проголосувати 47% американців, а за Гарріс - 45%, різниця знаходиться у межах похибки.

Водночас цей результат є покращенням для Демократичної партії порівняно з відставанням Байдена від Трампа у 6% - до його рішення про вихід із президентських перегонів.

Зазначається, що протягом декількох місяців опитування щодо можливої пари Гарріс-Трамп, показували, що вона поступалася Байдену проти Трампа на декілька відсотків.

Проте ця динаміка почала змінюватися після невдалої участі Байдена в дебатах проти Трампа наприкінці червня.

На початку липня Гарріс показала кращі результати в опитуванні, ніж Байден, у можливій парі проти Трампа, а саме на 1,6% краще в середньому.

Читайте також: Камала Гарріс зібрала $100 мільйонів на передвиборчу кампанію

Як повідомляв Укрінформ, президент США Джо Байден 21 липня оголосив про відмову від подальшої участі у передвиборчих перегонах.

Фото: Scott Olson/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-