Маск спростував чутки про щомісячні пожертви у $45 мільйонів на кампанію Трампа

Маск спростував чутки про щомісячні пожертви у $45 мільйонів на кампанію Трампа

Укрінформ
Засновник і генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск спростував повідомлення про те, що він нібито жертвує 45 мільйонів доларів щомісяця у фонд підтримки президентської кампанії Дональда Трампа Super Pac.

Про це повідомляє The Independent, передає Укрінформ. 

«Те, що повідомляється в ЗМІ, просто не відповідає дійсності. Я не жертвую Трампу 45 мільйонів доларів на місяць», - сказав Маск в інтерв'ю Джордану Петерсону. 

Мільярдер розповів, що створив фонд America PAC, який буде підтримувати Трампа. За його словами, Республіканська партія більше відповідає його поглядам на питання свободи та меритократії.

Засновник Tesla додав, що не поділяє «культу особистості» щодо Трампа, але вважає, що колишній президент продемонстрував «велику мужність» під час замаху.

Згодом Маск у соцмережі X написав: «Я роблю деякі пожертви в America PAC, але на набагато нижчому рівні, а ключовими цінностями Коаліційного комітету є підтримка меритократії та індивідуальної свободи. Республіканці здебільшого, але не повністю, на боці заслуг і свободи».

Читайте також: Трамп заявив, що готовий піти на дебати із Гарріс

Раніше видання The Wall Street Journal писало, що Маск, який підтримав Трампа, спрямовуватиме пожертви на його кампанію через America PAC.

Як повідомлялося, за інформацією Bloomberg, Ілон Маск зробив пожертву фонду America PAC, який виступає на підтримку Дональда Трампа у передвиборчій кампанії. Сума внеску не називалася.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-