Трамп повернувся до практики вживання образливих прізвиськ стосовно своїх опонентів - Politico

Трамп повернувся до практики вживання образливих прізвиськ стосовно своїх опонентів - Politico

Укрінформ
Кандидат від республіканців на виборах президента США Дональд Трамп повернувся до практики образ та особистих нападів на опонентів після короткої паузи, пов’язаної з переживаннями через замах на нього.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в публікації Politico.

Зіткнувшись із новим суперником в особі віцепрезидентки Камали Гарріс, Трамп знову вдався до характерної для нього риторики.

Зазначається, що він називає Гарріс «тупою, як скеля», «навіженою», «чокнутою», «Реготухою Камалою» (dumb as a Rock, crazy, nuts, Laughing Kamala), маючи на увазі поширені в соцмережах меми й фото, на яких вона сміється. Також Трамп трансформував вживане ним прізвисько президента Джо Байдена, назвавши нову суперницю «Брехля Камала» (Lyin’ Kamala).

Читайте також: Штаб Трампа подав скаргу на Гарріс до Федеральної виборчої комісії CША

Раніше близькі до Трампа люди стверджували, що після замаху на нього 13 липня, внаслідок якого загинула одна особа, ще двоє були поранені, а йому самому зачепило вухо, – він цілковито змінився.

Проте цього не сталося, зазначає видання. Після відмови Байдена від виборчих перегонів на користь Гарріс він повернувся до звичної брутальності.

Як повідомляв Укрінформ, стрілець, який здійснив замах на Трампа під час мітингу в Пенсильванії, шукав в інтернеті інформацію про вбивство Джона Кеннеді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-