У Байдена обіцяють посилювати тиск на Іран до кінця терміну нинішньої адміністрації США

У Байдена обіцяють посилювати тиск на Іран до кінця терміну нинішньої адміністрації США

Укрінформ
Адміністрація Байдена-Гарріс до кінця своєї каденції зосереджуватиметься на притягненні Ірану до відповідальності за розхитування Тегераном ситуації в регіоні, допомогу РФ у війні проти України та іншу дестабілізаційну діяльність.

Про це заявив у четвер у Вашингтоні радник Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Упродовж наступних шести місяців ви побачите незмінну увагу з боку адміністрації, цієї команди, яка, звісно ж, включає й віцепрезидентку, щодо притягнення Ірану до відповідальності за всю їхню активність з дестабілізації, що включає підтримку хуситів, Хезболли, ХАМАСу, напади на торговельні судна… а також їхню підтримку Росії у війні в Україні»,- наголосив представник Білого дому.

Читайте також: У Британії назвали країни, які становлять для неї «смертельну» загрозу

Він нагадав, що Сполучені Штати вже запровадили проти Ірану близько шести сотень різних санкцій лише за останні понад три роки роботи нинішнього уряду США.

«Ми продовжимо притягувати їх до відповідальності. Це залишатиметься в постійному фокусі уваги президента»,- наголосив радник Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, державний секретар США Ентоні Блінкен минулого тижня попередив про небезпеку можливого отримання Іраном радіоактивного матеріалу, який використовується в ядерній зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-