Перевізник Eurostar скасував чверть своїх рейсів після диверсій на залізниці у Франції

Перевізник Eurostar скасував чверть своїх рейсів після диверсій на залізниці у Франції

Укрінформ
Компанія Eurostar заявила, що скасує чверть усіх рейсів своєї мережі, та попросила пасажирів за можливості відкласти свої поїздки після пошкоджень, заподіяних на кількох швидкісних лініях французької залізниці у ніч перед відкриттям Олімпіади.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

"Eurostar повідомила сьогодні, що скасує чверть усіх послуг у своїй мережі та попросила пасажирів відтермінувати поїздки, якщо це можливо, після того, як її залізничне сполучення між Лондоном та Парижем було порушено через акти вандалізму у Франції", - йдеться у повідомленні.

"Ми закликаємо наших клієнтів відтермінувати свої поїздки, якщо це можливо", — йдеться у заяві Eurostar.

Eurostar заявив, що скасує 25% рейсів по всій своїй мережі у п'ятницю, суботу та неділю.

Раніше компанія заявляла, що "скоординовані зловмисні дії у Франції" спричинили скасування декількох рейсів, а потяги, що прямують до Парижа та з Парижа, змушені рухатися повільнішими маршрутами.

Читайте також: У Франції з міркувань безпеки евакуювали «Євроаеропорт»

Як повідомлялося, унаслідок збою на залізниці у Франції в день відкриття Олімпіади на вокзалах були заблоковані близько 800 тисяч пасажирів, і не лише у Франції, але й у сусідніх країнах, що можна розглядати як акт саботажу за декілька годин до відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі.

26 липня у столиці Франції Парижі відбудеться урочиста церемонія відкриття ХХХІІІ літніх Олімпійських ігор. Україну представляють 140 атлетів, які змагатимуться у 23 видах спорту.

Фото: GARETH FULLER/PA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-